in

Mandić: Krivokapić je izdao narod, ne može više da bude premijer!

andrija mandic

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Deomkratskog fronta Andrija Mandić kaže, da su odmah nakon 30. avgusta u Crnoj Gori počeli procesi koji su klasična izdaja biračkog tela, a koji su trebali da se završe tako što će srpski narod u Crnoj Gori biti smešten tamo gde je i planirao ranije Milo Đukanović.

Mandić je u jutarnjem programu Pink TV rekao da se izdaja biračkog tela ogleda i u tome što su od početka krenuli pokušaji da se od Demokratskog fronta napravi DPS iz 1997. godine.

– Mi nikada nismo pristali na to, a ta izdaja je kulminirala donošenjem u Skupštini Rezolucije o Srebrenici i smenom ministra pravde Vladimira Leposavića. Sada je jasno svima Zdravko Krivokapić se nalazi na mestu koje ne zaslužuje. Mi sada bojkotuje jemo parlament, a rešenje može da nađe parlamentarna većina. Tražimo novu vladu ili, ako oko toga ne možemo da se dogovorimo, vanredne parlamentarne izbore – Kaže Mandić.

On je rekao da se u Crnoj Gori nastavlja sa antisrpskom politikom.

– Stvari su, međutim, drugačije u odnosu na vreme pre 30. avgusta prošle godine. Srpski narod u Crnoj Gori je osjetio da može da pobedi i sve ove izdaje neće sprečiti Srbe da se izbore za svoja prava. Nema više povratka na mesto koje nam je spremio Milo Đukanović – kaže Mandić.

Govoreći i Rezoluciji o Srebrenici koju je Skupština Crne Gore donela sinoć, Mandić kaže da je Crna Gora odabrana kao platforma za tu rezoluciju.

– Sada će neki da trče po regionu i nose tekst ove rezolucije tražeći da ga parlamneti donose u istom obliku kao Crna Gora. Ta rezolucija je samo nastavak niza poteza vlasti koji se donose suprotno volji naroda u Crnmoj Gori – kaže Mandić, piše Dan.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gojko perovic

Otac Gojko Perović za A1: Crkva ne stoji iza Zdravka Krivokapića i njegove Vlade!

kim jong un

ŠTA SE DEŠAVA U SEVERNOJ KOREJI: Kim rekao da se država mora pripremiti i za dijalog i za sukob sa…