in

Rajić: Kad je Krivokapić nastavio kontinuitet vlasti Mila Đukanovuća logično je da je krenuo u napad na novinare koji mu smetaju jer ga opravdano kritikuju!

predrag rajic
Mesto: Beograd Datum: 24.12.2019 Dogadjaj: POLITIKA/EVROSERVIS - konferencija za novinare Centra za društvenu stabilnost o analizi brojnosti èlanstva u evropskim partijama Licnosti: Predrag Rajiæ

Predrag Rajić iz Centara za društvenu stabilnost, smatra da Vlada Zdravka Krivokapića nastavlja kontinuitet vlasti Mila Đukanovića po pitanju progona svih onih, pa i novinara, koji se ne uklapaju u njihovu političku agendu.

Ako je nova Vlada već preuzela na sebe obavezu da sledi zacrtan Milov put u odnosu prema Kosmetu, Srbima, Beogradu i Moskvu, nema razloga da sa istog skreće i kada se radi o etiketiranju i targetiranju pojedinaca koji se ne slažu sa njihovim pogledima, ocenio je Rajić.

“U svim tranzicionim zemljama postoji fenomen da mediji i nevladini aktivisti koji sebe smatraju promoterom evropskih vrednosti, prvi napadaju i neretko progone sve one koji se ne uklapaju u njihovu političku agendu. Crna Gora nikako nije izuzetak. Vlada Zdravka Krivokapića sprovodi politiku kontinuiteta sa pređašnjim potezima Mila Đukanovića, kada je reč o odnosu prema Kosmetu, srpskoj zajednici, Beogradu, Moskvi. Ne vidim što ne bi sprovodili takvu politiku kontinuiteta i kada je reč o novinarima koji drugačije misle” kazao je Rajić.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

srbe na vrbe

Grafit “Srbe na vrbe” osvanuo na zgradi Počasnog konzulata Srbije u Plovdivu

horoskop

Dnevni horoskop za 08. jul 2021. godine