in

Medojević poručuje Krivokapiću: “Imam dokaze o pranju novca Mila Đukanovića, pokažite da nije nedodirljiv!”

medojevic i krivokapic

Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene, član vladajuće koalicije, pozvao je crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i v.d. direktora ANB-a Dejana Vukšića da procesuiraju „braću Đukanović za lažne kredite i pranje novca“.

U pismu Krivokapiću i Vukšiću, Medojević ističe da im se obraća kao ključnim ljudima u Vladi, ovlašćenim da štite nacionalnu bezbednost.

U opširnom pismu u kome nabraja niz transakcija, za koje tvrdi da su kriminalne, između aktuelnog predsednika Mila Đukanovića i njegovog brata Aca Đukanovića, Medojević podseća da je premijer Krivokapić više puta javno izjavio da u Crnoj Gori neće više biti privilegovanih pojedinaca.

Evo prilike da nova vlast, koju smo i ja i PzP podržali, pokaže i dokaže na delu da Milo i Aco Đukanović nisu nedodirljivi i privilegovani i da se protiv njih dvojice i drugih aktera ove kriminalne transakcije otvori istraga i da se podignu optužnice, jer su ovde stvari vrlo jasne i dokazi su tu – naveo je Medojević u pismu objavljenom na sajtu Pokreta za promene, prenosi Tanjug.

Za Medojevića je, navodi, samo pitanje postoji li politička volja da se „braća Đukanović procesuiraju zbog krivičnih djela za koje postoji osnovana sumnja da su ih počinili“.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vakcinacija dece

Samo u ovom veku vakcine su spasile živote 37 miliona dece

Iz minuta u minut: Navaljni osuđen. U zatvoru sledeće 2,5 godine