in

Medojević traži da Krivokapić podnese ostavku

Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da, kako kaže, spasi svoju porodicu i Crnu Goru i da podnese ostavku.

medojevic i krivokapic

Krivokapić je doveo zemlju u stanje haosa, tvrdi Medojević.

“Nesposoban da vodi Vladu, postao je lak plen sorošoida iz Vijesti.

Nije ni postao premijer, a već je sa svojim ortakom Mickejom ušao u kriminal i tajno zadužio zemlju 750 miliona EUR, za šta postoji osnovana sumnja da je uzeo korupcionašku proviziju.

Neiskusan, neoprezan, a alav na pare, odmah je postao predmet obrade i ANB-a, ali i stranih službi. Okružen špijunima i kompromitovanim saradnicima, vrlo brzo je postao meta ucena i izabrao je put izdaje u pljačke.

U međuvremenu je upao u paranoju i svugde vidi neprijatelje i počeo je da uvaljuje i svoju porodicu u kriminal. Ćerka vodi Vladu, a sin radi sa cigaretama. Mickej razrađuje šeme za nove korupcionaške transakcije. Izdao je i mitropolita Amfilohija koji ga je, iz buđavog kabineta, doveo na čelo liste ZBCG”, navodi Medojević, javlja Antena M.

Izdao je, kako kaže, Crkvu koja je sve svoje kapacitete uložila da ga podrži.

“Izdao je narod koji mu je verovao da će demontirati režim Đukanovića, pohapsiti lopove iz DPS-a i oduzeti opljačkanu imovinu. Postao je krpa vlasnika Vijesti. Istorija će ga upamtiti kao lažova i izdajnika.

Spasi svoju porodicu, Crkvu, narod i državu i podnesi ostavku, odmah”, poručuje Medojević.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

patrijarh porfirije

Patrijarh Porfirije kritikovao premijera Krivokapića i vlast: Oni koji su došli na funkcije na krilima Mitropolita Amfilohija iznevjerili su ga! (VIDEO)

ceca i dodik

OGLASIO SE HELIKOPTERSKI SERVIS REPUBLIKE SRPSKE: Evo je ko je leteo u Beograd po Cecu Ražnatović kako bi pevala s Dodikom na svadbi