in

DPS posle gubitka RTCG, pokrenula Gradsku TV Bastilju ne bi li se spasila političkog kraha na podgoričkim izborima!

“Crnoj Gori je bio potreban ozbiljan medij koji će da se bavi javnim interesom Podgorice i čitave Crne Gore”, rekao je istoričar Živko Andrijašević, predsednik Savjeta RTV Podgorica.

“Bitno je da ovaj medij propagira određene vrednosti koje su svima potrebne bez obzira na političko mišljenje i opredjeljenje. TV će imati sedam sati sopstvene produkcije, kao i TVCG koja ima preko 800 zaposlenih. To govori o kvalitetu”, kazao je Andrijašević za Gradsku TV.

Pošto ubrzano gubi medijski prostor koji ne može da pokrije gomilom svojih tabloidnih portala, koji otvorenom šovinističkom propagandom i huškačkim delovanjem donose samo političku štetu, novcem podgoričkih poreskih obveznika, DPS je danas i zvanično počela sa partijskom TV kojom će pokušati da se spasi predstojećog političkog sloma na izborima u Podgorici na proleće naredne godine.

Živko Andrijašević, koji je godinama bio izbor DPS i lično Mila Đukanovića u brojnim savetima, čak i u Upravnom odboru opljačkanog i uništenog Montenegro Airlinesa, danas sa pozicije predsednika Saveta DPS partijske televizije, pokušava da ponižava inteligenciju svih građana, predstavljajući Javni servis RTCG kao preglomazan i bez programa, onu istu TV Bastilju koju je tri decenije DPS držao pod svojom šapom, uništavajući je i pretvarajući u partijski, propagandni punkt za obračun sa ‘’neprijeteljima’’ Crne Gore, građanima koji su je finansirali.

Danas, kada je RTCG oslobođena od DPS, pokušava se stvaranjem partijske televizije na nivou Glavnog grada, a opet novcem svih građana Podgorice, formirati neka nova TV Bastilja, a sa starim ciljevima delovanja: pokušaj spasavanja propale DPS politike i njenog vrha i predstavljanje svih onih na drugoj strani kao ”mrzitelja Crne Gore”, a u čemu je istoričar Andrijašević decenijama imao istaknuto mesto.

Podgorica je ostala jedina tvrđava DPS, a rezultat izbora 30. avgusta prošle godine i preko 30 hiljada glasova razlike u korist stranaka današnje parlamentarne većine, te sve ono što se izdešavalo u poslednjih godinu dana, najavljuju pravi brodolom za DPS i njene satelite.

Ne sumnjamo da će početak rada partijske DPS televizije i njen program samo ubrzati politički slom DPS koji je čeka na proleće, te definitivan kraj jedne antinarodne, anticrnogorske stranke, koja je dešavanjima na Cetinju od 4. i 5. septembra pokazala da joj ni pokušaj puča i otvoreno terorističko delovanje neće biti strano ne bi li nekako njen vrh sačuvao opljačkano od države i građana.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KILOGRAMI SE SAMO TOPE: Ukoliko želite smršati brzo i zdravo, isprobajte rešenje iz prirode…

Umro bivši predsednik Predsedništva SFRJ, imao je koronu