in

Sramno: Milov kum nazvao Patrijarha Porfirija pudlicom, a Mitropolita Joanikija pudlicom od pudlice! (FOTO)

Kum Mila Đukanovića Ratko Knežević je sramno izvređao na svom Facebook profilu patrijarha Porfirija i mitropolita Joanikija nazivavši ih pudlicom i pudlicom od pudlice.

“Milo vam je nudio da imate svoju crkvu iz svog vlastitog interesa. Računao je ovako: imam tih nekoliko stotina miliona evra u Ženevi i Abu Dabiju, dao sam vam državu 2006 (lagao je, to je moglo i ranije, ali on je hteo što više nesmetanog cigaret-šverca sa Canetom i Jovicom Stanišićem), sad vam još “dam” i crkvu, pa da me vi Crnogorci slavite i posthumno, bez obzira na ober lopovluk u kojem sam šampion”, napisao je on obraćajući se Crnogorcima.

“Ali, ako vam današnje izjave srpskog Patrijarha, Vučićeve pudlice (stvari se uvek moraju nazivati pravim imenom, nema političke korektnosti tu, popovi, očigledno je, žele biti političari) i “pudlice” od te pudlice, retkog četnika iz Banjana, Joanikija (Amfilohije je moralna gromada za njega, izgleda “crnogorac sa dna kace”, u usporedbi) ne govore da morate imati svoju crkvu, jer vam je kanonsko pravo pravoslavlja garantuje, ne znam kako vam se više može pomoći”, kazao je Knežević i dodao, “PS. Svaka samostalna država, medjunarodno proznata država, sa većinskim pravoslavnim stanovništvom u njoj, mora svoju pravoslavnu crkvu nazvati imenom svoje države. To je kanon.”

Nameće se pitanje kako to da nadležni organi ćute na vređanje najbitnijih ličnosti SPC-a dok se Srbi i dalje hapse i saslušavaju zbog pisanja na društvenim mrežama.

Da li je ovo još jedan način da se ukaže na to da samo za Srbe važe određeni zakoni dok Milovi bliski ljudi i dalje mogu da rade šta oni hoće.

Hoće li ministar Sekulović reagovati na ove sramne navode Kneževića i da li će on odgovarati za svoje postupke ostaje nam da vidimo.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kristiano ronaldo

Saigrač iz Juventusa otkrio šta Ronaldo jede i pije svaki dan

horoskop

Dnevni horoskop za 26. jun 2021. godine