in

Srbin u Francuskoj držao telo svoje majke u kovčegu sedam godina, a sve kako bi dobijao njenu penziju. Evo zašto sam se prijavio policiji

47-godišnji muškarac iz Srbije držao je mrtvo telo svoje majke sedam godina u svom stanu u predgrađu Pariza. Telo je bilo skriveno u koferu i u ormaru, prekriveno ceradom i pur penom kako bi prikrilo miris, samo da bi dobijao penziju, piše Blic.

Navodno se prijavio policiji i objasnio im je da je majka, poznata kao ‘Zlaka’, umrla tokom 2014. godine u 75. godini, sama, u svom stanu. Izjavio je da je imala rak i da je umrla od bolesti.

Policija je odmah u pratnji 47-godišnjaka otišla da izvrši uviđaj i pronašla telo.

Tokom ispitivanja, izjavio je da je zadržao telo da bi i dalje primao njenu penziju.

Inspektori misle da se odlučio na prijavu jer mu je prećeno deložacijom iz stana, pa nije znao šta da radi sa mrtvim telom. Obdukcija nije pokazala znakove nasilja, pa je sumnja na ubistvo otklonjena.

Komšije su bile šokirane i potvrdile da je stanar ljubazan i povučen. Na pitanje gde mu je majka, odgovorio bi da je odlučila da se vrati u Srbiju i tamo provede starost. Nisu primetili neprijatan miris, piše Blic.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nadutost stomaka

Osećate se naduto jer se više družite uz hranu i piće? Evo nekoliko saveta

cena hrane

Cene hrane porasle najbržim tempom u poslednjih 10 godina! Izveštaj UN donosi podatke globalno, evo šta stručnjaci predviđaju