in ,

U CENTRU BEOGRADA: Bivši učesnik rialitija pronađen mrtav u…

mijatov

Nekadašnji učesnik “Parova” Dimitrije Mijatov (42) zatečen je juče bez znakova života u jednoj pekari u centru Beograda, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.

Kako prenose beogradski mediji, Dimitrije Mijatov je pronađen mrtav u pekari. Mijatov je tokom učešća u „Parovima“ ispričao da je bio po zatvorima, i to u Grčkoj i Dominikanskoj Republici.

On je takođe tada priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka. Jedna od njegovih krađa otkrivena je jer ga je odao mobilni telefon. Međutim, Dimitrije se bavio i drugim mutnim radnjama, o kojima je obavestio učesnike pomenutog rialitija.

„U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije“, ispričao je Mijatov jednom prilikom, a njegovu priču je dopunio Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je njegov cimer opljačkao i jednu staricu u centru Beograda.

Preživeo je ranjavanje, pomenuti zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u „Parovima“. Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život, prenosi Nova.rs.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoran Kesić: Lep dan za izdajnike profesije

vakcina fajzer

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE ONE KOJI SU PRIMILI FAJZER: Objavljeno koliku efikasnost ima treća doza vakcine…