in

Od koronavirusa umro organizator protesta protiv vakcina, maski i drugih mera

Bio je jedan od najglasnijih aktivista u borbi protiv mera protiv pandemije i tvrdio je da je uvođenje obavezne anti covid vakcinacije protivno ustavnim pravima.

Od posledica zaraze koronavirusom preminuo je Caleb Wallace (30) koji je poznat po organizovanju mitinga protiv anticovid vakcina, nošenja maski i drugih mera borbe protiv pandemije COVID-19, javljaju agencije.

Američki mediji javljaju da je Wallace prve simprome infekcije COVID-19 imao 26. jula, ali da je odbijao testiranje na koronavirus. U bolnici je proveo duže od mesec dana. Nakon višenedeljnog tretmana na respiratoru, Wallace je svest izgubio 8. augusta, a preminuo je u subotu, pišu svetski mediji.

Wallace je otac troje dece, a supruga mu je trudna i uskoro će roditi i četvrto. Jedan je od osnivača grupe “Čuvari slobode San Angela“ koja je u Teksasu organizovala mitinge protiv covid vakcinacije, nošenja maski i drugih mera borbe protiv pandemije COVID-19.

Bio je jedan od najglasnijih aktivista u borbi protiv mera protiv pandemije i tvrdio je da je uvođenje obavezne anticovid vakcinacije protivno ustavnim pravima.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

feng shui

KO SADA KUPI STAN – TAJ JE “NA KONJU”: Stručnjaci dali PROGNOZU za 2022. godinu, poznata i sudbina vlasnika kuća

Identifikovan u Kolumbiji: SZO prati novi soj virusa, nazvali su ga “Mu”