in

VULIN NA UVREDE PREDSEDNIKA CRNE GORE: “Srbija se ne ponaša kao devedesetih, a Đukanović i dalje radi kao mafijaš iz tog perioda”

“Da Đukanoviću zabrane da pominje Srbiju, on ne bi bio u stanju da da odgovor na pitanje kakvo je vreme.”

“Da Đukanoviću zabrane da pominje Srbiju, on ne bi bio u stanju da da odgovor na pitanje kakvo je vreme. Niko Srbiju ne mrzi koliko bivši Srbi, a posebno oni koji su se u srpstvo kleli kao što je tokom devedesetih činio Đukanović. Srbija se ne ponaša kao u devedesetim, ali Đukanović se i dalje ponaša i radi kao mafijaš iz devedesetih”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovarajući crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću.

Ovako je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da “odnos Srbije prema Crnoj Gori i drugim državama u ovom vremenu neodoljivo liči na odnos Srbije prema susednim državama devedesetih godina”, odnosno da “pod plaštom brige za navodno ugrožena prava srpskog naroda u susednim državama ugrožava suverenitet tih država”, odgovorio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

“To se događalo devedesetih, epilog znamo – 140 ili 150 hiljada ljudskih žrtava, razorena vredna imovina, stvarana generacijama na prostoru bivše Jugoslavije i haški, odnosno sudski epilog za one koji su odgovorni za takve procese, rekao je Đukanović odgovarajući na pitanja na konferenciji za medije povodom posete članova Predsedništva BiH Šefika DŽaferovića i Željka Komšića Podgorici, piše Srbija danas.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 5. jun 2021. godine

rajaner

PRETERANO: EU će u vazdušnom saobraćaju potpuno zabraniti…