in

Lekić: Đukanović uz talibane jedini trijumfuje u Avganistanu!

miodrag lekic

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović trenutno je jedini državnik koji zajedno sa Talibanima trijumfove zbog razvoja situacije u toj državi, saopštio je lider DEMOS-a Miodrag Lekić.

Prema njegovim rečima, zaista deluje mučno kada, u ime Crne Gore, njen predsednik ili ne zna bilans jednog rata o kojem celi svet isto govori ili nastavlja tragikomičnu propagandu, valjda očekujući kao do sada, da će mu neko za servilnost uzvratiti podrškom.

-Zaista je teško racionalno objasniti Đukanovićevu izjavu o – kako kaže – ostvarenim rezultatima na planu stabilnosti i mira u Avganistanu. Naime, zvuči neverovatno da u trenutku opšteg haosa, uvođenja islamskih zakona u Kabulu i drugim gradovima Avganistana, od strane talibana, u trenutku kada se u svim zemljama koje su imale trupe u Avganistanu, uključujući i SAD, govori o poraznom bilansu tog 20- ogodišnjeg rata, Đukanović u stanju potpunog otuđenja od realnosti, saopštava lični ponos zbog očiglednog i već priznatog savezničkog promašaja.

Nažalost, dosta je mučno da u ime Crne Gore njen predsednik ili ne zna bilans jednog rata o kojem celi svet isto govori ili nastavlja tragikomičnu propagandu, valjda očekujući kao do sada, da će mu neko za servilnost uzvrati podrškom. Očigledno psihologija koncepta Crne Gore kao banana države ucenjenih lidera se nastavlja-ocenio je Lekić.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

kosovska mitrovica

Trojica Albanaca pretukli Srbina u Severnoj Mitrovici!

Pentagon: Američki vojni komandanti u kontaktu s talibanima oko evakuacija