in

Trojica Albanaca pretukli Srbina u Severnoj Mitrovici!

kosovska mitrovica

Trojica mladića albanske nacionalnosti pretukla su kasno sinoć u naselju Bošnjačka mahala u Severnoj Mitrovici mladića srpske nacionalnosti, a o tom incidentu juče je gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević izvestio komandira karabinjera Multuinacionalne specijalne jedinica (MSU) pukovnika Stefana Fedela.

Na sastanku sa Fedelom, gradonačelnik Radojević je posebno izrazio zabrinutost zbog činjenice da je jedan od osumnjičenih, koji je učestvovao u prebijanju nedužnog srpskog mladića, pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga.

Kako je saopšteno, Radojević je pozvao pripadnike Kfora i sve njihove jedinice da povećaju prisustvo i budnost na terenu kako bi se ovakvi napadi na Srbe sprečili, i kako bi se svi građani Severne Mitrovice osećali bezbednim.

Radojević je pozdravio brzu reakciju pripadnika KP regiona Sever u kojoj su identifikovani osumnjičeni i jedan dio njih priveden i takođe zatražio od njih da pojačaju patrole, budu vidljivi među građanima, kako bi se svi građani osećali sigurnim.

(Kosovo online)

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drasko Stanivukovic

Stanivuković: Crnogorci su Srbi, referendum 2006. je bio lažan!

miodrag lekic

Lekić: Đukanović uz talibane jedini trijumfuje u Avganistanu!