in

Belivuk i Miljković ostavili u Ritopeku ovaj arsenal: Oružje, eksploziv, mašine za mlevenje… (FOTO)

Velja Nevolja

Posle razgovora sa značajnim brojem pripadnika klana Belivuk – Miljković, policija je došla do informacija koje su je odvele do tajne sobe koja se nalazi u kući u Ritopeku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal ne prekidaju sa radom na rasvetljavanju zločina koje su počinili pripadnici ovog klana.

Ovo je izjavio ministar policije Aleksandar Vulin prilikom obilaska prostorija Policijske Uprave za grad Beograd u kojima je izloženo zaplenjeno oružje i eksploziv iz kuće u Ritopeku, koja je pripadala članovima klana Belivuk – Miljković.

U toj kući, “kući strave”, dovođeni su ljudi koji su na najsuroviji i najmonstruozniji način ubijani. U sklopu te kuće pronađena je i tajna prostorija, vrlo vešto i efikasno sakrivena, do koje možda ne bismo došli da nije bilo onih koji su bili spremni da podele tu informaciju sa nama i u kojoj smo pronašli zastrašujuće veliku količinu naoružanja, više od 10 kilograma raznih vrsta eksploziva, pripremljenih i spremnih da budu aktivirani. U toj prostoriji smo pronašli i industrijske mašine za mlevenje mesa, za mlevenje kostiju. Pripadnici naših forenzičkih timova rade na istraživanju bioloških tragova kojih ima u velikoj količini, istakao je ministar Vulin.

Ministar je dodao da je Tužilaštvo za organizovani kriminal veoma zadovoljno kvalitetom i sadržinom materijalnih dokaza koji, bez svake sumnje, objašnjavaju i ukazuju na to šta su radili članovi ove organizovane kriminalne grupe.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milo Dior

Ima se, može se: Milo i Lidija voze unuka u kolicima od 6.500 evra! (FOTO)

Dr Tiodorovic

Tiodorović: Razmišlja se o ukidanju svih mera u Srbiji