in ,

Sprema se krvavi obračun? Velja Nevolja daje instrukcije iz zatvora, njegovi ‘vojnici‘ uputili jezive pretnje Kimiju i suparnicima. Evo šta im je poručio iz zatvora

Velja Nevolja

Ekstremna navijačka frakcija u fudbalskom klubu Partizan – grupa okupljena oko pritvorenog mafijaša Velje Nevolje – uskoro bi mogla da padne sa trona navijača južne tribine FK Partizan. Borba između klanova, naime, dostiže vrhunac, prenose mediji.

Sukobi su sve češći, pretnje se javno upućuju na društvenim mrežama; članovi „Principa“ ne libe se da prete svima i svačemu, a takozvani „vojnici“ Veljka Belivuka (poznatiji kao Velja Nevolja) uglavnom gnusne uvrede upućuju bivšem lideru Partizanovog juga Milošu Radisavljeviću Kimiju.

Nakon što je Belivuk uhapšen, njegova vojska, koja je i dalje na ulici, dobila je strogo naređenje da ne prepušta južnu tribinu konkurenciji. A ako samo pogledate šta piše na društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu izuzetno napeta i da je pitanje vremena kada će sukobi eskalirati! Ne želim ni da pomislim šta bi se moglo dogoditi na ulicama Beograda – kaže anonimni, ali dobro obavešteni Beogradjanin, koji je – kao i cela država, ali i „region“ – i dalje uzdrman dokazima o zločinima zloglasnog Velje. Na prvom mestu, mašinom za mlevenje ljudskog mesa onih koji su se usudili da se zamere Nevolji …

Na Instagramu je nedavno osvanula pretnja koju su pripadnici Belivukove navijačke frakcije uputili Kimiju.

– Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći (a za koju dodoše on nije zaslužan) je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog štakora koji je u stanju da zbog para proda i brata – stoji u jednoj od brojnih upućenih pretnji.

Ipak, nije samo Kimi u opasnosti. Nedavno su osvanule informacije iz istrage o mučenju pripadnika grupe, naime pročulo se da je bilo prebega u navijačku grupu okupljenu oko Kimija Radisavljevića.

Sve je više nemira i crnila u belom gradu.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

horoskop

Dnevni horoskop za 6. jun 2021. godine

nadutost stomaka

Osećate se naduto jer se više družite uz hranu i piće? Evo nekoliko saveta