in ,

ČEDOMIR JOVANOVIĆ O SINOĆNJEM INCIDENTU: “Nikoga nisam napao, branio sam sebe i porodicu od navijačkih huligana koji me proganjaju, oni jedino taj jezik razumeju”

Jovanović je potvrdio ono što su sinoć medijima rekli njegova supruga i advokat, da su ga sinoć u restoranu napali navijački huligani, pripadnici grupe “Hijene”, koji podržavaju Crvenu zvezdu. 

Screenshot

“Nisam ja došao kod njih nego su oni došli u moj komšiluk da me provociraju, vređaju mene i moju porodicu”, rekao je jutros za srbijansku Prvu TV Čedomir Jovanović, za kojeg su mediji sinoć tvrdili da je demolirao restoran brze hrane na Novom Beogradu. Jovanović je rekao da je javnost o incidentu u kojem je učestvovao, informisana preko tabloida “Kurir” i “Informer”, što su posle razvlačili svi drugi mediji, a da je istina potpuno drugačija.

“Ovde su kamere koje su sve snimile pa neka gledaju i uvere se šta se stvarno desilo”, rekao je on potvrdivši da je sinoć dao izjavu u policiji. 

Jovanović je potvrdio ono što su sinoć medijima rekli njegova supruga i advokat, da su ga sinoć u restoranu napali navijački huligani, pripadnici grupe “Hijene”, koji podržavaju Crvenu zvezdu

ČEDOMIR JOVANOVIĆ JUTROS ISPRED RESTORANA GDJE SE ODIGRAO INCIDENT (Screenshot)

“Baš me briga šta pišu tablodi, neka slave te huligane, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ja ovde živim, tu stanuju moja djeca i moja žena. Ovo nije prvi put da oni to rade, ovde me redovno čekaju. Evo, vidite, to je taj demolirani lokal u neposrednoj blizini stana u kojem živim sa porodicom. Jesam li ja bacio stolicu na staklo? Jesam! Uradio sam to, jer oni samo taj jezik razumeju. Žao mi je zbog ljudi koji rade u restoranu, oni od toga žive. Ali, ovim huliganima sam uputio poruku da ne dolaze kod mene, da me izbegavaju na ulici. Ja ovde živim, ovde živi moja porodica i ništa me ne obavezuje osim toga da moram štititi moju prodicu od takvih ljudi”, kazao je Čedomir Jovanović u izjavi za Prvu TV.  

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Podgorica na nogama: Verni narod dočekao mitropolita Joanikija ispred hrama Hristovog Vaskrsenja! (FOTO)

Netanijahuovoj vladavini došao kraj: opozicioni lider Lapid formirao novu vladu koja bi uskoro trebalo da položi zakletvu