in ,

“ČEDA JOVANOVIĆ JE BIO DRZAK”: Oštetio policijska vozila, imao 1,5 promila…

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je danas da se još tačno ne zna šta se dogodilo u incidentu u kojem je u sredu učestvovao lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Istakao je da nije bilo moguće da do sada bude završen izveštaj.

“Nedvosmisleno je da je oko 21.35 u sredu Jovanović pozvao 192 i prijavio da ga određena lica prate, onda je neko drugo lice pozvalo 192 i objavilo da je Jovanović razbio izlog u restoranu brze hrane ‘Pončo’ na Novom Beogradu”, rekao je Rebić, prenose mediji.

Dodaje da je Jovanović “bio drzak prema policiji”, da je koristio neprimeren rečnik, kao i da je napravio oštećenja na vozilima MUP-a, udarajući u njih.

“Saslušano je 13 lica i na osnovih tih podataka se vidi da je došlo do verbalnog i fizičkog okršaja”, kazao je Rebić.

Nije otkrio imena osoba sa kojima se Jovanović sukobio, a na pitanje – da li su to bili (navijači Crvene zvezde) Uroš Avramović i Rade Dunjić, Rebić je potvrdio da će Avramović, zasad, biti saslušan u svojstvu svedoka i dodao da će se još istražiti detalji.

Uzećemo video snimke, neke smo već dobili. Do ponedeljka će Trećem tužilaštvu biti dostavljena kompletna dokumentacija, utvrdićemo sve okonosti incidenta”, naveo je Rebić.

Naglašava da je Rade Dunjić bio na licu mesta, i da treba utvrditi da li je bio učesnik. “U tuči su korišćene stolice, a unutar objekta je nađena cigla 20X20 cm. Prema izjavi svedoka, ciglu je bacio Jovanović, ali treba proveriti sve to i videti da li je bilo krivičnog dela”, konstatuje Rebić.

Navodi i da je Jovanović na testu imao alkohol u krvi.

“Imao je 1,52 promila alkohola, a bio je negativan na narkotike. Strasti su se smirile brzo, Jovanović nije nastavljao, pa je prestalo narušavanje javnog reda i mira”, zaključio je Rebić.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vulin Aleksandar

Vulin: Nema nikakve šanse da se marihuana legalizuje

Miš u pivu