in

„NE MOGU VIŠE OVAKO DA ŽIVIM…“: Čedomir Jovanović pred kamerama govorio o incidentu ispred restorana, pa otkrio šta mu je rekao Aleksandar Vučić…

Gosti “Hit Tvita” na Pink televiziji bili su predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, lider LDP-a Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.

Jovanović je na početku emisije govorio o incidentu čiji je bio akter, a kada je u razbio staklo na jednom restoranu brze hrane.

Jovanović je rekao da je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i rekao mu samo jednu rečenicu:

– Rekao sam mu da više nije odgovor da odemo ni on, ni ja, jedini odgovor je da pokušamo da razumemo jedan drugog – naveo je Jovanović.

On je rekao da nije krio svoje ponašanje.

– Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume – rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

„Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je Škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okuženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli“, rekao je Jovanović.

On je naveo da je ljut na direktora polcije jer pokušava da izbegne odgovornost.

– Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira – rekao je Jovanović.

Predsednik LDP-a je rekao da je sam pozvao policiju i sam sebe prijavio i napomenuo da je više puta imao problema sa navijačima.

„Ne pada mi na pamet da ikada više pravim kompromise i okrećem glavu od suštine. Mi smo razoreno društvo. Neko je od tih ljudi napravio to što su danas. Ovde se ne razgovara, već se reži, laže i ujeda“, rekao je Jovanović.

Radovanović je rekao da incidentima koji mogu da se dogode treba da se bave oni čiji je to posao i da ga više brinu reakcije u medijima i na društvenim mrežama.

– Oni govore o činjenici da živimo u društvu koje više voli da se bavi tuđim životima nego svojim – rekao je Radovanović.

Dačić je podsetio da je Jovanović ranije imao policijsko obezbeđenje, na osnovu bezbednosnih procena.

– Situaciju treba sagledati ne sa aspekta njegovog odnosa sa policijom, već sa aspektna pretnji koje imao – rekao je Dačić.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

44 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eksplozija cacak

Ponovo eksplozije u Slobodi Čačak

rodzer federer

Federer odustao od Roland Garosa zbog pripreme za Vimbldon