in ,

POLICIJA DIVLJAČKI PRETUKLA MLADOG ČOVEKA ZBOG KRŠENJA MERA? Snimak iz Mostara podigao je region na noge, čeka se izjava (VIDEO)

Portparol policije je samo rekao da će zvanične informacije biti objavljene danas

Portal BiH Pogled.ba objavio je, kako tvrde, snimak nadzorne kamere iz Mostara na kojem su dvojica policajaca divljački pretukla mladića ispred ulaza u zgradu. Portal piše da se mladić vraćao u stan oko 23 sata u subotu i očigledno prekršio zabranu kretanja koja je na snazi u ovom kantonu zbog pandemije koronavirusa.

„Nakon premlaćivanja priveden je u mostarsku policijsku upravu, gde mu je izrečena kazna zbog kršenja policijskog časa i dozvoljeno mu je da ode sam usred noći bez lekarskog pregleda. Nakon što mu je pozlilo kod kuće, mladić je sam pozvao Hitnu pomoć gde su mu utvrđene povrede“, navodi se u poruci koju je primila redakcija portala Pogled.ba.

Pored nadzornih kamera na ulazu u zgradu, mesto premlaćivanja snimili su i stanari sa susednog ulaza. Portparol kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova Ljudevit Marić rekao je da će zvanične informacije povezane sa incidentom biti objavljene u utorak.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aplikacija Bumble

VEROVATNO NISTE ČULI ZA NJU, ALI OVO JE NAJMLAĐA MILIJARDARKA NA SVETU: Njena tajna? Ne shvatajte se previše ozbiljno

napad u srednjoj skoli

ORUŽANI NAPAD U AMERIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI: Jedan učenik ubijen, a nekoliko ranjeno; Među žrtvama je i policajac