in ,

ORUŽANI NAPAD U AMERIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI: Jedan učenik ubijen, a nekoliko ranjeno; Među žrtvama je i policajac

Policija je u školu stigla odmah nakon prijave o napadu na vatreno oružje

U pucnjavi u srednjoj školi u Noksvilu u državi Tenesi u ponedeljak je ubijeno nekoliko ljudi, uključujući jednog policajca. Policija je u školu stigla odmah nakon prijave o napadu vatrenim oružjem. Po dolasku policije u školu, napadač je takođe pucao na njih. Pored policajaca, pogođeno je i nekoliko učenika.

Policija je uhapsila jednu osobu, ali još nije poznato da li je reč o napadaču. Televizija je emitovala snimke policije i vatrogasnih ekipa oko srednje škole Austin-East Magnet u Istočnom Noksvilu.

Policija Noksvila potvrdila je da je jedan maloletni student ubijen u napadu, a jedan policajac ranjen iz vatrenog oružja i prebačen u bolnicu. Policajac je ranjen u kuk i operisan je, ali njegove povrede nisu opasne po život, javili su lokalni mediji.

Gradonačelnica Noksvila India Kincannon rekla je za lokalnu televiziju da se sastala sa povređenim policajcem. „On je svestan i dobrog duha, biće dobro“, rekla je i dodala da će policajac morati na operaciju. Kincannon se zahvalila policajcu što je rizikovao svoj život. „Rekao je da bi radije njega povredili nego bilo koga drugog“, rekla je.

“Vlasti su reagovale na pucnjavu u ponedeljak popodne po lokalnom vremenu … Prikupljamo informacije o ovoj tragičnoj situaciji i pružićemo dodatne informacije što je pre moguće”, objavila je škola na Tviteru.

„Školska zgrada je obezbeđena, a učenici koji nisu umešani u incident pušteni su da odu svojim kućama.

Lokalni mediji izveštavaju da je osumnjičeni napadač pronađen mrtav.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

policija pretukla mladog coveka

POLICIJA DIVLJAČKI PRETUKLA MLADOG ČOVEKA ZBOG KRŠENJA MERA? Snimak iz Mostara podigao je region na noge, čeka se izjava (VIDEO)

horoskop

Muškarci se najviše boje žena u ova tri horoskopska znaka