in ,

Muškarci se najviše boje žena u ova tri horoskopska znaka

horoskop

Snažne i odvažne, žene rođene u sledećim horoskopskim znakovima imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje i znaju šta žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Evo u kojim znakovima je rođena većina takvih žena i zašto ih se muškarci boje.

Ovan


Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobiće brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku Ovna ne plešu po ničijoj muzici – zapravo, uglavnom diriguju.

Blizanci


Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer one vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće uplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih reči mogli bi nešto i naučiti.

Škorpija


Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena zmaj!

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

napad u srednjoj skoli

ORUŽANI NAPAD U AMERIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI: Jedan učenik ubijen, a nekoliko ranjeno; Među žrtvama je i policajac

vladimir pavicevic

Abazović da bude premijer