in ,

VEROVATNO NISTE ČULI ZA NJU, ALI OVO JE NAJMLAĐA MILIJARDARKA NA SVETU: Njena tajna? Ne shvatajte se previše ozbiljno

Osnivač aplikacije za upoznavanje, Vitni Herd, našla se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi, a ona je vlasnica aplikacije za upoznavanje Bumble. Možda nepoznata javnosti, ova 31-godišnja preduzetnica je najmlađi milijarder na svetu, piše BBC.

Vitni Herd

U intervjuu za BBC 2017. godine, Vitni Herd je rekla da tajna efikasnog i uspešnog generalnog direktora nije u tome da sebe shvatate preozbiljno. Takođe je naglasila potrebu za pronalaženjem ravnoteže između posla i života i stvaranjem vremena za porodicu, čak i ako to znači „uzimanje popodnevnog odmora“.

Uđite u klub milijardera

Njen uspon u „klub milijardera“ bio je zanimljiv. Pre Bumble-a bila je u osnivačkom timu Tindera, ali nakon tenzija sa jednim od rukovodilaca, sa kojim je bila u vezi, podnela je tužbu za seksualno uznemiravanje. Tinder-ova matična kompanija Match Group Inc. platila je oko milion dolara za rešavanje ovog spora. VItni Herd je bila pod pritiskom zbog ovog slučaja, doživljavajući ozbiljno sajber maltretiranje.

Aplikacija Bumble dovodi žene u položaj da kontrolišu situaciju. Centralni fokus njene aplikacije je da samo žene mogu započeti razgovor. Iako jednostavna ideja, razlikuje se od onih kod kojih se u većini aplikacija koje se koriste za upoznavanje žena „bombarduje“ neželjenim porukama muškaraca. Bumble je osnovan uz pomoć ruskog investitora, milijardera Andreja Adrejeva, koji takođe ima udeo u Badoo-u.

Vitni Herd poseduje 11,6% udela u Bumble-u, što joj daje procenjenu neto vrednost od 1,3 milijarde dolara. Takođe je na čelu Badooa. Dve aplikacije imaju ukupno 40 miliona korisnika, od kojih 2,4 miliona plaća pretplatu, piše BBC.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vakcina fajzer

VAKCINA FAJZER KAO SUVO ZLATO: Cena je već udvostručena, a evo koliko će nas koštati jedna doza sledeće godine

policija pretukla mladog coveka

POLICIJA DIVLJAČKI PRETUKLA MLADOG ČOVEKA ZBOG KRŠENJA MERA? Snimak iz Mostara podigao je region na noge, čeka se izjava (VIDEO)