in

ACA BOSANAC U POLICIJI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Do Belivuka došao preko Slaviše Kokeze (VIDEO)

Beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, u utorak je skoro tri sata pripadnicima Uprave kriminalističke policije pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima ozloglašenog Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja.

Belivuk, koji je nedavno uhapšen, sumnjiči se da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i razna druga krivična djela u okviru kriminalnog klana koji je predvodio.

Kajmakovića su pripadnici UKP priveli u utorak u lokalu “Butik 3”, u čije je poslovanje umešan. Pričao je i o svojim poslovnim odnosima sa Veljom Nevoljom, do kojih je, kako Kajmaković tvrdi, došlo preko višegodišnjeg poznanstva sa Slavišom Kokezom, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Kako “Blic” saznaje od dobro obaveštenih izvora, Kajmaković je pripadnicima UKP ispričao da je suvlasnik, direktor i menadžer nekoliko ugostiteljskih lokala u Beogradu: “Tri šešira” i “Zlatnog bokala” u Skadarliji, “Kasine” na Terazijama, “Temperamenta” i “Lafajeta” u Beton hali, te “Butika 1, 2 i 3” na različitim atraktivnim lokacijama.

Posao se komplikuje otprilike 2016. godine, kada ga je, navodno, Kokeza više puta kontaktirao i ueđivao da obezbeđenje “Kasine” preuzmu navijači FK Partizan.

– Rekao mi je da imaju najbolje obezbeđenje, da mogu da spreče da dolaze kriminalci i da neće biti problema ni sa navijačima – prenosi izvor reči Kajmakovića, piše Blic.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NASA rover poslao prve snimke panorame i zvukova sa Marsa

Strahovi (samo neka) umiru