in

Marković: Đilasu da se oduzme pasoš i da se uhapsi

Dragan Đilas mora da ide u zatvor da ne ponovi delo koje se zove “nasilje u porodici”, a radi se o slučaju u kome je Dragan Đilas pretukao suprugu i tasta ispred maloletne dece i pretio supruzi da će da joj odrubi glavu, što je pretnja smrću, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji.

palma

Tada je Đilasova supruga Iva Đilas podnela krivičnu prijavu i na istu se svojeručno potpisala, a Đilasov tast Boban Pelević je tada u razgovoru za Kurir rekao da ga je Đilas udario, te da ih bivši zet teroriše već dve godine. Pošto je ovaj postupak pokrenut, a onda zataškan od strane nekih ljudi i držan u fioci i da Đilas ne bi ponovio delo i da ne utiče na svedoke, tražim od Tužilaštva da Đilasa sasluša i uhapsi dok traje postupak.

Takođe, nadležni organi treba da oduzmu Draganu Đilasu pasoš da ne bi pobegao u neke zemlje, sa kojima Srbija nema ugovor o ekstradiciji, sa parama koje je stekao na sumnjiv način, jer on je najbogatiji političar u Evropi, a nije rekao odakle mu toliki novac, kako ga je zaradio i da li je platio porez na taj novac u svojoj državi i da li je novac iznio na račune u inostranstvo, dodao je Dragan Marković Palma

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vucic i sapic

Šapić dobija potpredsedničko mesto u SNS

zdravko krivokapic

Кrivokapić kod patrijarha: Vladika Joanikije da bude mitropolit; potpis na Temeljni ugovor 30. oktobra