in

Marković: Đilas platio Jovanoviću da da lažnu izjavu protiv mene

djilas i jovanovic

“Vuk Vučurević, generalni sekretar Đilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 35.000 eura od Dragana Đilasa, kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme”

Marković, Foto: BETAPHOTOMarković, Foto: BETA

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma optužio je večeras lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je platio osnivaču univerziteta Megatrend i bivšem članu Socijalističke partije Srbije (SPS) Mići Jovanoviću da da lažnu izjavu protiv njega.

Jovanović je ranije danas izjavio da je prisustvovao sceni kada je Marković podvodio devojke između 18 i 20 godina državnim i opštinskim funcionerima iz redova SPS i Jedinstvene Srbije.

“Vuk Vučurević, generalni sekretar Đilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 35.000 eura od Dragana Đilasa, kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme. Dragan Đilas se danas vratio iz Švajcarske i gle slučajnosti, Mića Jovanović daje lažnu izjavu.

Ovo samo govori o činjenici da je Dragan Đilas spreman da kupi i lažna svedočenja, samo da bi oblatio političke protivnike. Ako Dragan Đilas i Mića Jovanović budu rekli da je ova tvrdnja netačna neka obojica odu na poligraf”, izjavio je Marković, prenose mediji u Srbiji.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

palma

Jovanović: Prisustvovao sam sceni kada je Palma podvodio devojke funkcionerima

horoskop

Dnevni horoskop za 25. april 2021. godine