in

Piksi o Kokezi: Neka proba da mi sastavi tim, odmah otkrivam

Selektor fudbalera Srbije, Dragan Stojković Piksi, prokomentarisao je slučaj Slavoljuba Muslina, koji je tek nedavno rekao da je Slaviša Kokeza pokušao da mu kroji sastav

 

Posle tri godine, Muslin je rekao da je postojao pokušaj da mu se kroji sastav.

“U poslednjem razgovoru sa predsednikom saveza kome je prisustvovao i nekadašnji direktor, na žalost sada pokojni Goran Bunjevčević, razgovarali smo o svemu. Shvatio sam da je to definitivan razlaz između nas. Dok su trajale kvalifikacije niko se nije mešao ni u sastav tima ni u spisak igrača, međutim tada sam shvatio da predsednik hoće da izmeni tu listu već za prvu azijsku turneju. Za Svetsko prvenstvo su pominjani neki igrači koji uopšte nisu učestvovali u kvalifikacijama. Ja kao profesionalac nisam mogao to da dozvolim”, rekao je Muslin.

O tome je bilo reči i na Piksijevoj konferenciji.

““Nisam čitao, šta da kažem, ne bih čekao tri godine da kažem tako nešto, ili četiri, to govorim kako bih ja reagovao. Druga stvar, istog momenta, da mi se to desi, obavestio bih javnost istog momenta. Ovako bih seo, rekao bih ‘ljudi, ne bih da radim ovaj posao, toliko pritiska imam’, rekao bih ime i prezime, i tako dalje. Javnost bi bila upoznata, ja ne znam da li je bilo tih stvari, ali ako ih je bilo, u mom slučaju se neće desiti. Mislim, mogu da se dese, neka probaju. Da vidimo dokle ta granica ide. Eto, mislim da sam bio jasan.”

(Nova)

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zajednička poruka ambasada EU: Napade više neće tolerisati

BEĆKOVIĆ, KUSTURICA, MILICA ZAVETNICA… Ovih 212 ljudi je potpisalo apel protiv Zakona o istopolnim zajednicama