in

Žerar Depardje optužen za silovanje

GERARD DEPARDIEU - 20EME JOURN…ES NATIONALES DU LIVRE ET DU VIN 2015, DE SAUMUR. |

Francuski glumac Žerar Depardje optužen je da je pre tri godine silovao mladu glumicu, pišu strani mediji. U decembru su ga optužili za seksualno nasilje koji se dogodio 2018. godine, u Parizu u njegovu apartmanu, kada je žrtva imala 22 godine, ističe dobro upućeni izvor.

Na slučaju se u početku “nije radilo” jer nije bilo dovoljno dokaza, ali onda je ponovno pokrenut kada je francuska glumica čiji se identitet ne zna, podnela žalbu.

Žerarov advokat Erve Temim izjavio je da “žali što je ta informacija objavljena”. Glumac nominovan za Oskara 1991. za ulogu u filmu “Cyrano de Bergerac”, negirao je da je ikad počinio delo za koje ga terete.

Osim u filmovima o Asteriksu i Obeliksu, glumio je i u filmovima “Zelena karta”, “Čovek sa čeličnom maskom”, “Poslednji metro”, “Danton”…

Od 1970. bio je oženjen sa francuskom glumicom i spisateljicom Elizabet Depardje, ali par se razišao 1996. godine. Glumac ima četvoro dece iz prošlog braka i raznih veza, a od 2005. godine u vezi je s mlađom spisateljicom Klementin Igu, koja je oko 30 godina mlađa od njega.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bojković: Verovali smo u bolji život, kako nam bude – biće

Vudi Alen o HBO seriji: To je napad na mene pun laži