in

Vudi Alen o HBO seriji: To je napad na mene pun laži

Izvor: Nova

Vudi Alen Foto:EPA/TRISTAN FEWINGS

Američki filmski reditelj Vudi Alen i njegova supruga Sun-Ji Previn opisali su HBO-ovu televizijsku seriju “Alen protiv Farou” kao “napad prepun laži”, piše “The Hollywood Reporter”.

 

 

 

 

Alen i Previn rekli su da reditelji serije Ejmi Zajring i Kirbi Dik “nisu bili zainteresovani za istinu”, da su bili u “dosluhu s porodicom Farou”, te su im dali “svega nekoliko dana” da odgovore na optužbu da je Alen 1992. godine seksualno zlostavljao svoju tada sedmogodišnju ćerku Dilan Farou.

“Ovi dokumentarci nisu bili zainteresovani za istinu. Umesto toga, proveli su više godina sarađujući s porodicom Farou i njihovim bliskim saradnicima kako bi složili ovaj napad prepun laži. Vudi i Sun-Ji njihov su poziv dobili pre manje od dva meseca, a dato im je svega nekoliko dana da se ‘izjasne’. Naravno, odbili su”, stoji u izjavi bračnog para Alen-Previn, koju je preneo “The Hollywood Reporter”.

“Kao što je to već decenijama poznato, ove optužbe su kategorički lažne. Više ih je agencija istražilo i otkrilo da, bez obzira na to kakva su verovanja usađena u Dilan Farou, nikakvog zlostavljanja nikad nije bilo. Nažalost, ne iznenađuje da je ovo emitovala televizijska mreža ‘HBO’, koja ima potpisan ugovor s Ronanom Farouvom. Uprkos tome što će ovaj traljavi napad dobiti na pažnji, on ne menja činjenice.”

Podsetimo, dokumentarna serija “Alen protiv Farou” koji se od nedelje prikazuje na kanalu HBO, sastoji se od četiri dela, koji prikazuju  niz svedočenja o Alenovom navodnom seksualnom zlostavljanju ćerke Dilan Farou, koju je usvojio dok je bio sa glumicom Miom Farou. Dilan u filmu potvrđuje da ju je reditelj seksualno zlostavljao u avgustu 1992. godine, kada je imala sedam godina.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Žerar Depardje optužen za silovanje

horoskop

Dnevni horoskop za 24. februar 2021. godine