in

KADA JE GAGA UMRO, MILENA DRAVIĆ MI JE POKLONILA NJEGOV BROD: Šerbedžija se prisetio dirljivog razgovora

Izvor: Mondo

Nakon smrti njene velike ljubavi i čoveka sa kojim je provela veliki deo života, glumica Milena Dravić je svom kolegi Radetu Šerbedžiji poklonila je brod koji je pripadao njenom suprugu i velikom glumcu Draganu Nikoliću.

Dragan Nikolić premio je 11. marta 2016. godine nakon duge i teške bolesti, a od Milene Dravić smo se oprostili 14. oktobra 2018. godine. Rade Šerbedžija se i danas živo seća kako mu je glumica poklonila Gagin brod, samo dva meseca nakon njegove smrti.

“Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu, i rekla da je Gagin brod odlučila da pokloniti meni. Još ga nije ni stavio u more kad se razboleo, završavao ga je, bio je to nov brod. Rekao sam Mileni da već imam dve barke i zahvalio joj se. No, ona je, kao i obično kad bi se naljutila na mene, rekla: ‘Ne lupetaj’ i dodala da želi da imam uspomenu na njega. Prebacio sam ga u Hrvatsku i dao mojim ljudima da njim prevoze mlade glumce na probe i predstave. Sad je u floti brijunskog teatra Ulysses. Na njemu piše Gaga, uz sliku mog druga Dragana Nikolića kao Popaja u mornarskoj majici. Sad nas Gaga vozi i Dragan Nikolić je svaki dan s nama tokom leta. Čuva nas i štiti”, rekao je Šerbedžija.

Šerbedžija je otkrio i da li na vidiku ima novih projekata.

“Dva bi filma trebalo da snimim u Americi. Jedna mlada rediteljka pokušava svoj da prebaci u London, da tamo snimamo, a drugi bi se trebao raditi u Njujorku i na Novom Zelandu. Opet sam dobio fantastičnu ulogu, oca glavnog junaka. To je priča između oca i sina, izvrstan scenario, i nadam se da ćemo ga ove godine odraditi”, rekao je Rade Šerbedžija.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NEĆE MOĆI: Lepota je u oku posmatrača

Toni Nadal: ‘Povreda Novaka Đokovića došla i prošla preko noći’