in

Kesić posle vakcinacije: Prijatno sam iznenađen

Popularni voditelj Zoran Kesić, autor emisije 24 minuta, primio je vakcinu protiv koronavirusa.

Kesić je na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju nastalu nekoliko minuta nakon što je primio vakcinu.

“Ništa ne boli, čak malo i prija. Ljubazne sestre častile su me sa još par vakcina, kažu ‘na lepe oči’”, našalio se voditelj u opisu fotografije.

Komentarišući proces vakcinacije, Kesić je za Nova.rs izjavio da je prijatno iznenađen, te da je primio kinesku vakcinu.

“Vrlo sam prijatno iznenađen brzinom kojom smo supruga i ja, nakon prijave, obavešteni o vakcinaciji. Sama procedura je veoma dobro organizovana, medicinski radnici su ljubazni i predusretljivi i sve ukupno, nismo proveli više od pola sata u hali 11 Beogradskog sajma. Iako mi je bilo svejedno koju vakcinu ću primiti, obavestili su me da je reč o kineskoj. Vrlo prijatno iskustvo i jedva čekam da idem na revakcinaciju”, rekao je voditelj.

Kesić je ranije, u velikom novogodišnjem intervjuu za Nova.rs, rekao da će sa zadovoljstvom primiti vakcinu.

“Normalno da ću se vakcinisati. Nisam lud da se ne vakcinišem. Nema ja tu šta da verujem ili ne verujem ovoj vlasti. Da doktor Lončar sam mućka tu vakcinu, verovatno bih bio u fazonu “neka, hvala, lečiću se rakijicom i belim lukom”. Ali kada do nas dođe vakcina, to je vakcina koja je prošla sve faze testiranja, koju su već u probnoj fazi primile desetine hiljada ljudi i neće moja porodica biti pokusni kunić već su to bili svi ti silni ljudi. A uzdam se pomalo i u moć pozitivne misli. Ako njima nije izrastao rep ili otpala piša zbog vakcine, verujem da neće valjda ni meni”, rekao je on tada za naš portal.

preuzeto sa: Nova.rs

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ekskluzivno: Pucano na Marka Vujoševića. Reporteri Kako Narod Kaze na licu mesta

Rođendan Crnogorskog Portala Vijesti: Poklanjaju 10 Xiaomi pametnih telefona!