in

Rođendan Crnogorskog Portala Vijesti: Poklanjaju 10 Xiaomi pametnih telefona!

U sredu, 27.januara, Portal Vijesti obeležava 10 godina svoga rada. Kao portal koji je potpuno promenio medijsku scenu Crne Gore.

U želji da bude još bolji, brži i predaniji boljim izveštavanjem čitalaca koji su im tokom godina ukazali veliko poverenje su tim povodom, spremili i nagradnu akciju u kojoj poklanjaju 10 pametnih telefona

Pripremili su nagradnu akciju gde poklanjaju čak 10 pametnih telefona – pet telefona Xiaomi Mi10,5G, 8/128GB i pet modela Xiaomi Mi10 Lite, 5G, 6/128GB

Tim povodom, pozivaju sve članove Vijesti+ zajednice da im pošalju kreativne ideje na temu: „Moje iskustvo sa portalom Vijesti“. Pustite mašti na volju, a deset najkreativnijih fotografija, tekst poruka zašto pratite Portal Vijesti, video materijal ili neki drugi kreativni izraz nagradiće sa po jednim pametnim telefonom.

Ukoliko još niste postali član Vijesti+ zajednice, to možete učiniti klikom na link. Dodatne instrukcije oko registracije možete pogledati

Šta je potrebno da uradite da biste učestvovali?

Potrebno je da se uključite u nagradnu akciju na Portalu Vijesti u skladu sa pravilima koja su naznačena niže u tekstu. Svi učesnici koji ne budu zadovoljavali jedan od navedenih uslova neće imati pravo učešća i njihovi materijali neće ući u izbor top 20 koji će biti objavljeni na Portalu Vijesti na dalje glasanje.

Od danas 20.01. do nedjelje 24.01. u 23:59h, šaljite nam vaš materijal na mejl vijestiplusakcija@vijesti.me. U mejlu navedite naziv vašeg rada, kontakt podatke autora (ime, prezime, grad i broj telefona) i e-mail sa kojim ste registrovani na Vijesti+.

Redakcija Vijesti će u ponedjeljak 25.01. u podne (12h) objaviti 20 najboljih radova u odabiru naše redakcije na portalu www.vijesti.me. Nakon toga sledi glasanje.

Zato pozovite prijatelje da glasaju, šerujte i razglasite jer će autori 10 radova koji budu imali najviše glasova naših čitalaca biti nagrađeni sa po jednim pametnim telefonom. Glasanje će trajati do 26.01. u 23:59h, a pobednici će biti proglašeni na portalu Vijesti u srijedu 27.01.

Srećno!

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kesić posle vakcinacije: Prijatno sam iznenađen

Popović: Pregovara se o proizvodnji ruske vakcine na Torlaku