in ,

Kako Novak i Jelena Đoković vaspitavaju decu: Jedna stvar im je strogo zabranjena

Ona je poručila kako su Stefan i Tara prva generacija koja ne dobija batine i da se ona i Novak protive nasilju

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, gostujući u panelu “Budućnost je sad” otkrila je kako ovaj bračni par odgaja svoje dvoje dece, sina Stefana i kćerku Taru.

Ona je poručila kako su Stefan i Tara prva generacija koja ne dobija batine i da se ona i Novak protive nasilju.

“Moja deca su prva generacija dece koja nikada nisu dobijala batine. Ja sam dobijala batine od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deka, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti”, poručila je Jelena tokom gostovanja.

Mnoge je iznenadila teorija Jelene Đoković o svećama na rođendanskoj torti. Naime, kako je naglasila, to je za Stefana i Taru zabranjeno.

“Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili sveće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželjela da makar u svom domu promenim taj običaj”, dodaje Jelena.

Inače, Jelena i Novak su u braku još od 2014. godine, a njihova veza datira iz školskih dana.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Napravio pumpu u dvorištu, sudeći prema zatečenom pazaru, dobro je radila

horoskop

Dnevni horoskop za 17. oktobar 2021. godine