in ,

Za 24 sata spot i nova pesma Adele pregledani 51 milion puta

adele

Iako njen glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren “budi nežan prema meni” otpevan uz jednostavnu klavirsku frazu

Eeasy on Me, povratnički singl pevačice Adele, u 24 sata je pregledan 51 milion puta pa je za samo jedan dan dospeo u vrh trendinga u svetu.

Trendig je Adele pokorila širom sveta pa je prva i u globalnom trendingu, sudeći po podacima koje imaju sajtovi koji se bave analizom popularnosti. Prva je u Velikoj Britaniji, SAD-u i Nemačkoj.

Britanska soul diva u petak je objavila povratnički singl u kojem sa svetom deli detalje o traumatičnih šest godina koje je pretrpela od zadnjeg objavljivanja ploče.

U tom je razdoblju 33-godišnja mega zvezda rekla da je imala “godinu teškoća” u kojoj joj se brak raspao.

Iako njen glas nije izgubio na snazi, tekst novog singla otkriva duboku ranjivost, uz snažni refren “budi nežan prema meni” otpevan uz jednostavnu klavirsku frazu.

Pevačica koja je prodala milione albuma nije zaboravljena uprkos tome što je godinama bila izvan pažnje, a obožavatelji su u 10 sati od objavljivanja singla na njenoj zvaničnoj stranici na YouTube-u više od 18 miliona puta pogledali pesmu.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Muškarac mačetom povredio četiri osobe

Napravio pumpu u dvorištu, sudeći prema zatečenom pazaru, dobro je radila