in

Belivukov vojnik silovao navijača štapom za bilijar

Velja Nevolja

Ubistvo, otmica, oružje, dilovanje. Sva ili deo ovih krivična deela imaju svi uhapšeni vojnici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Na optužnici, međutim, samo jedan od ukupno 31 člana zloglasne grupe se razlikuje. Na teret mu se stavlja silovanje i to – muške osobe, piše beogradski Kurir.

Prema nezvaničnim informacijama, optužnicom za silovanje se tereti A.Š, koji je navodno zlostavljao navijača Partizana, momka koji je neprestano na tribinama i ne propušta nijednu utakmicu crno-bijelih, a kome je dodeljen policijski nadzor.

Žrtva je navodno napastvovana u delu Partizanovog stadiona gde je bio štek kriminalne grupe Velje Nevolje i Marka Mesara.

Mladić je navodno zlostavljan štapom za bilijar, a zlostavljač mu je gurao i bilijarske kugle u analni otvor. Zlostavljanje su posmatrali Belivukovi i Miljkovićevi vojnici sa tribina, a koji su imali dozvolu da ulaze u taj deo stadiona gde se nalazi i restoran. Posebni deo u kome su gospodarili svirepi članovi grupe bio je otvoren samo za odabrane.

Nevolja i Mesar su inače potpuno privatizovali taj deo stadiona. U noći hapšenja Belivuka i Miljkovića u tom delu je u ranim jutarnjim časovima policija zatekla 15 lica koja su privedena.

– Mladić žrtva je potpuno bezopasan. On praktično nije pripadnik nijedne navijačke grupe. Stalno je na stadionu. Jednostavno rečeno mota se po tribinama – kaže izvor iz istrage.

Žrtva je prema navodima iz istrage i ranije bila predmet ismejavanja Belivukove grupe, a jedan od razloga za brutalno zlostavljanje je bio taj da ih je “smarao”.

Osumnjičenom A.Š. se osim silovanja na teret stavlja i da je počinio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela odnosno krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo otmice.

Prema nezvaničnim navodima, njegovo zaduženje je bilo da boravi na stadionu. U jednoj od prostorija je i po potrebi spavao. Bio je vojnik nižeg ranga koji nije dolazio u direktan kontakt sa Belivukom i Miljkovićem. Kako se sumnja, A.Š. je među zadacima imao i prepakivanje droge u manje paketiće, a koja je držana u šteku na stadionu.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skupština lažne države Kosovo odbacila Vašingtonski sporazum

Lekić: Vlada će nastaviti da “pliva slobodnim stilom” sve dok ne shvati ozbiljno da nju neko s pravom kontroliše!