in

Saradnik klana priznao: Belivuk zaklao Ljepoju i Radojevića, a Miljković sekirom ubio Veličkovića

Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je uhapšen 18. jula, osumnjičeni Bojan Hrvatin, odlučio je da prizna svoju ulogu, ali i ulogu drugih osumnjičenih u krivičnim delima za koja se terete.

Prema nezvaničnim informacijama, za razliku od Belivuka i Miljkovića, koji ni u policiji, kao ni u tužilaštvu nisu želeli da odgovaraju na pitanja o ubistvima, otmicama i silovanju za koja se sumnjiče, Hrvatin je detaljno opisivao kako su mamili, a potom ubijali žrtve u kući strave u Ritopeku

Progovorio

Hrvatin je odmah pošto su mu stavljene lisice odlučio da progovori, prizna svoju, ali i ulogu ostalih osumnjičenih u nadi da će uspeti da se izbori za status svedoka-saradnika u postupku. Njegov iskaz, bez obzira na to što prema onome što je rekao ne negira svoju ulogu u jezivim zločinima, biće detaljno proveren u odnosu na druge dokaze koje su istražitelji već prikupili, odnosno u odnosu na video i audio zapise, ali i DNK i druge materijalne tragove, otkriva izvor i objašnjava da se nijednom osumnjičenom “ne može verovati na reč, pa čak i kada optužuje sebe”.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zaev, Rama i Vučić potpisali sporazume za lakše kretanje roba i radne snage

ana brnabic

Brnabić o novom nazivu “Mini-Šegen”: “Otvoreni Balkan” je najlepša stvar od 1990-ih