in

Belivukov klan optužen za pet ubistava: Istražuje se još osam mogućih likvidacija u Ritopeku

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sada se sumnjiči za brutalne likvidacije Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića i Aleksandra Gligorijevića, ali istražitelji sumnjaju da ovo nije konačan spisak zločina koji se dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

– Imena petorice, za koju je utvrđeno da su poslednji put živi viđeni u kući u Ritopeku, i čiji je DNK pronađen, nalaze se već u optužnici. Međutim, prikupljanje dokaza i dalje je u toku i DNK profili još nekoliko nestalih, odnosno članova njihovih porodica upoređuju se sa dokazima – otkrio je izvor Kurira.

Kako saznaju, istražitelji i nestanke fitnestrenera Jove Kecmana, ali i Gorana Mihajlovića, Filipa Marjanovića, Vukašina Gošovića, Ljubomira Lainovića i Strahinje Markovića, Lazara Ilića, kao i Darija Đorđevića dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

Prema nezvaničnim informacijama, o nekim od zločina koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, progovorili su i svedoci saradnici.

– U automobilima koji su oduzeti, kao i u samoj kući u Ritopeku, pronađeni su DNK tragovi više osoba koje nisu identifikovane još uvek. Na njima se radi, upoređuju se i analiziraju u skladu sa svim ostalim dokazima i uskoro bi mogli da se dobiju novi rezultati – otkriva on.

(Kurir.rs)

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Donald Tramp

Podaci o Trampovim porezima uskoro u Kongresu

U Istri snimljen tornado koji je rušio stogodišnje hrastove