in

DF: Od danas Krivokapić i Bečić preuzimaju odgovornost za sve što se desi, jer ne žele da uvaže većinu od 27 poslanika koji traže novu Vladu!

demokratski front

Demokratski front obaveštava javnost da na današnjem sastanku predstavnika parlamentarne većine nije postignut dogovor o rešavanju parlamentarne i krize u Vladi zbog ekskluzivnosti Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića.

„Demokratski front ostaje pri stavu da je izbor nove vlade i novog premijera model za rešavanje trenutne krize. „Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić, ostajući u ubedljivoj manjini, grčevito braneći svoja mesta i lične interese, a ne prihvatajući pravila demokratije i ponuđeni kompromis, preuzimaju odgovornost za sve što će se dešavati u budućnosti“, saopšteno je iz političkog saveza u.

Podsetimo, na trećem sastanku skupštinske većine nije postignut dogovor, učesnici su ostali pri svojim prethodnim stavovima, a kao rezultat toga, većina od 27 poslanika tražila je novu vladu, dok se njih 14 zalaže za rekonstrukcija.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

aljbin kurti

Vučić: Sa Kurtijem nemoguće dogovoriti ni koji je dan, Beograd će biti uz Srbe na KiM!

exit

Ni deset dana od početka festivala Exit, sa desetinama hiljada posetilaca, nema povećanja broja zaraženih, utvrdili novosadski epidemiolozi