in ,

BAŠ ME BRIGA ZA TUŽILAŠTVO!: Mirjana Karanović: “I dalje ne želim da vidim Branislava Lečića!”

mirjana karanovic

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja.

Glumica Mirjana Karanović oglasila se nakon saznanja da je njen kolega, Branislav Lečić oslobođen optužbi Danijele Štajnfeld za silovanje, te otkrila kakvi su joj sada stavovi o celoj situaciji i glumcu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld, podnetu protiv Branislava Lečića, zbog krivičnog dela silovanja, jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, kažu u tužilaštvu.

Glumica Mirjana Karanović koja je inače odmah osudila kolegu nakon iznetih navoda Danije Štajnfeld, prokomentarisla je odluku tužilaštva, pa istakla da ne odstupa od mišljena da se Lečić nedolično ponašao, misleći na snimak razgovora između Danijele i Branislava koji je isplivao u javnosti, prenosi 24 sedam.

“Kada je sve isplivalo u javnost, ja sam iznela svoj stav povodom njegovog ponašanja u snimku gde se čuje kako razgovara sa Danijelom Štajnfeld. Šta mene briga za tužilaštvo, imam stav o tome šta sam čula i to je nedopustivo. Znam da glumci koji su tada radili sa Danijelom i Lečićem na toj predstavi tada to nisu odbacili. Takođe, ja njega nisam optužila za silovanje, nego za ponašanje prema koleginici, a u šta ja lično verujem to je moja stvar”, rekla je Karanovićeva i dodala da je odluka tužilaštva da odbaci optužbe pitanje prava i procedure, te da su njeno mišljenje o slučaju mnogi pogrešno razumeli.

A otkrila je da li ga je srela otkako je afera uzburkala javnost:

“Nisam ga srela i ne želim više nikad da ga vidim”, poručila je Mirjana Karanović.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vakcinisani putovanje

Nemačka ukida kategoriju rizičnih područja

patrijarh kiril

PORUKA CRNOJ GORI IZ MOSKVE: “Očekujemo da potpišete temeljni ugovor”