in ,

LEKA ĆE SE TEŠKO ODBRANITI: Objavljen snimak razgovora ŠTAJNFELD I LEČIĆA: “Ako ti ja kažem da, onda je da…” (AUDIO)

Danijela Strajnfeld i Lecic

Danijela Štajnfeld dala je u petak izjavu u tužilaštvu i dostavila audio snimak razgovora od pre nekoliko godina, koji je sama snimila i za koji kaže da je između nje i Lečića.

Istraživački medijski portal Insajder.net ekskluzivno je objavio snimak razgovora Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld koji je ona dostavila Tužilaštvu Srbije u svojoj prijavi o silovanju.

U petak je dala izjavu u Tužilaštvu i dostavila audio snimak razgovora od pre nekoliko godina, koji je sama snimila i za koji kaže da je između nje i Lečića.

Transkript razgovora prenosimo u celosti, a nakon preslušavanja/čitanja razgovora, uvidećete da Lečić ne negira seksualni čin i da je svestan činjenice da to ona nije želela.

Danijela: Ne sećaš se da sam plakala?

Lečić: Sećam se.

Danijela: Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem sa tobom nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila…

Lečić: Zašto?

Danijela: …nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne?

Lečić: Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku*ac usrećuje i meće seksualno u nekoga koga ne poštuje, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?

Danijela: Znači da ne poštuješ moje ne?

Lečić: Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti.

Pogledajte i kompletan intervju koji je Danijela dala za Insajder:

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dečak Petar pisao Dritanu, želi da uhapse njegovu učiteljicu

Fudbal

SLAVIŠA KOKEZA podneo ostavku na funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije…