in

Mirjana Karanović javno: Neću više ni jednu predstavu da igram sa Lečićem

Glumica Mirjana Karanović poručila je danas, da u znak protesta zbog afere Štajnfeld-Lečić, ubuduće neće da igra predstave sa Branislavom Lečićem, koga je Štajnfeld optužila za silovanje.

Mirjana Karanović je na svom Instagram nalogu objavila tekst mejla koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u kojem je navela da u znak protesta odbija da igra s Lečićem u istoj predstavi.

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

“Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi ‘Mamu mu je*em ko je prvi počeo’, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac”, piše u poruci Mirjane Karanović koju je uputila pomenutom pozorištu.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je u petak u tužilaštvu otkrila da je moćnik koji ju je silovao, a koga je pominjala u svom filmu “Zaceli me”, Branislav Lečić. Takodje, javile su se i druge javne ličnosti koje tvrde da ih je Lečić seksualno uznemiravao.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kakve veze imaju medvedi u Sibiru sa stanjem u Srbiji?

Hajde da pričamo o seksu