in

Vučić: Pohapsićemo mafijašku bandu iz fudbala, smeju nam se Evropa i svet

Aleksandar Vucic

Brojni krajnje čudni rezultati u srpskom fudbalu, počev od Superlige, preko Prve lige Srbije, u finišu šampionata, naterali su predsednika države Aleksandra Vučića da se oglasi. On je tim povodom poručio da će pohapsiti mafijašku bandu iz fudbala.

U intervjuu za TV Pink, Aleksandar Vučić je poručio da će se Srbija obračunati sa mešetarima u najvažnijoj muškoj sporednoj stvari na svetu.

“Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Mafijašku bandu iz fudala, kojima se smeje cela Evropa i svet, sve ćemo da ih pohapsimo. Narod neka vidi da li govorim istinu, i kako će da se igra sledeće prvenstvo”, poručio je Vučić.

Novina u narednoj sezoni Superlige Srbije biće i uvođenje video-tehnologije (VAR), pa će na taj način brojne sporne odluke biti iskorenjene. Ipak, predsednik Srbije dodaje da to nije nikakva garancija protiv nameštaljki, sve dok se u priču ne uključi policija i bezbednosne službe.

“Kažem vam, tu mafijašku bandu iz fudbala… Sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje cio svet. I nema veze koji funkcioner im je pomogao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen, jasno i glasno je poručio Aleksandar Vučić.

Navijačima sada ostaje da sačekaju i da dočekaju dan kada će ponovo moći da odu na stadion i da uživaju u regularnom meču.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svetislav Basara

Basara: PRESRBLJAVANJE

Čedomir Antić

Ako je Hitler omogućio genocid iz 1941, zločine iz devedesetih je trasirao Brozov režim