in

Šarović tvrdi – “Bin Zajed svom bratu Vučiću poklonio sliku od 800 dinara”

vucic i bin zajed

Bivši funkcioner Srpske radikalne stranke Srbije Nemanja Šarović, koji je nedavno prekinuo vezu sa Vojislavom Šešeljem, objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju, kako navodi, zvaničnog izveštaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz kojeg se vidi da je on kao ministar odbrane, od Mohameda bin Zajeda dobio poklon u vrednosti od 800 dinara.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Naime, Šarović je napisao da će u sutrašnjem izdanju nedeljnika NIN otkriti kako je Aleksandar Vučić prisvojio desetine poklona stranih državnika i diplomata.

“Verujete li da je multimilioner Mohammed Bin Zaied poklonio svom ‘bratu’ Aleksandru Vučiću umetničku sliku vrednu 800 dinara? Ne verujem ni ja, ali @predsednikrs to tvrdi u zvaničnom izveštaju! U sutrašnjem @NedeljnikNIN otkrivam kako je AV prisvojio desetine poklona od strani državnici i diplomata! “, napisao je bivši funkcioner SRS.

Na fotografiji koju je objavio Šarović navodi se da je Vučić protokolarni poklon dobio od Mohameda bin Zajeda u januaru 2013. godine, kada je bio ministar odbrane Republike Srbije.70 cm. Takođe, navodi se da je vrednost slike 800 dinara, a da je poklon prešao u vlasništvo.

Na istoj fotografiji koju je Šarović podelio na pomenutoj društvenoj mreži vidi se da je Vučić u februaru 2013. godine dobio još jedan poklon koji je takođe postao njegovo vlasništvo, a reč je o figuri plastične kamile vredne 400 dinara koju je dobio od direktora kompanije „Zemlja“ Al Husein.

Korisnici Tvitera drugačije su komentarisali ovu Šarovićevu objavu, pa su neki od njih izjavili da su „se više istrošili kada su u sedmom razredu išli na rođendan svojih prijatelja“.

Podsećanja radi, Aleksandar Vučić nedavno je boravio u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tokom koje je razgovarao sa prestolonaslednikom Abu Dabija, šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom.

Inače, šeik je prisustvovao i inauguraciji Aleksandra Vučića u Palati „Srbija“.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zoran kesic

KOLUMNA ZORANA KESIĆA: “Oni koji me progone, oni koji mi ulaze u kuću dok nisam tu, oni koji mi planiraju neko zlo, oni koji me…”

ever given

Pogledajte kako je deblokiran Sueski kanal (FOTO, VIDEO)