in

KRIVOKAPIĆ ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: “Bio si na sahranama vođa narko kartela!”

Tenzije među najvišim državnim zvaničnicima Crne Gore traju još od avgusta prošle godine, a naročito su izražene pred izbore u Nikšiću, koji su zakazani za sutra.

Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić odgovorio je predsedniku Milu Đukanoviću, koji je danas na svom Twitter nalogu napisao da je “premijer prisustvovao sahrani neprijatelja države i naroda Crne Gore”, misleći na vladiku Atanasija. Krivokapić je naveo da je on bio na sahrani vrhunskog intelektualca, a njega optužio da je prisustvovao sahranama vođa narko kartela.

“Crna Gora je dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. veka. Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili belosvetskih tajkuna”, odgovorio je Krivokapić.

On je dodao da Đukanović ne prašta Crkvi zbog poraza njegove partije na izborima 30. avgusta prošle godine i poručio mu “da su građani jasno rekli da ne žele više Demokratsku partiju socijalista, a ni njega za predsjednika”.

Iako je prethodno najavljeno da će vladati kohabitacija između nove vlasti i predsednika Đukanovića, u praksi nije do sada sprovođena.

Đukanović je odbio da potpiše sporni Zakon o slobodi veroispovesti, koji je Skupština Crne Gore usvojila. Zatim je ponovio taj postupak sa ambasadorima koje je vlada odlučila da opozove. Ovo je dalo znak da predsednik ne želi saradnju sa ostalim institucijama, u kojim više nisu članovi njegove partije.

Tenzije među najvišim državnim zvaničnicima Crne Gore traju još od avgusta prošle godine, a naročito su izražene pred izbore u Nikšiću, koji su zakazani za nedelju.

Premijer Krivokapić poručio je predsedniku “da ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ta ljutnja ne bi trebalo da traje baš tako dugo”

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milo Djukanovic

ĐUKANOVIĆ NAPAO KRIVOKAPIĆA: “Tužna je realnost šta je Crna Gora dočekala”

REKORDNA ZAPLENA U ČILEU: Policija pronašla tri tone kokaina sa likom Pabla Escobara (VIDEO)