in

ĐUKANOVIĆ NAPAO KRIVOKAPIĆA: “Tužna je realnost šta je Crna Gora dočekala”

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović u petak je kritikovao crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića zbog odlaska u Trebinje na sahranu vladike Atanasija Jevtića, za kojeg kaže da je bio jedan od “najotvorenijih neprijatelja države i crnogorskog naroda”.

Juče je premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog, napisao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović na Twitteru, dodajući da je Krivokapić potom sažaljivo moli za malo privatnosti.

– A ne kaže šta će Premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske veroispovijesti. Onog istog koji je ne tako davno pretio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i preneti u Hercegovinu. Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku „Verovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala… – napisao je Đukanović.

Krivokapić je, kako navodi Đukanović, tražio i razumevanje “što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi”

– Samo što je skinuo dok je ljubio kovčeg umrlog od korone – napisao je Đukanović.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

crna gora

Nedovršena država bira budućnost

zdravko krivokapic

KRIVOKAPIĆ ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: “Bio si na sahranama vođa narko kartela!”