in

Nikolić o skrnavljenju džamije u Nikšiću: Slike nedela učestale nakon poraza bivšeg režima, sumnjivo i indikativno

Foto: Svetlana Mandić, Vijesti

Izvor: Vijesti.me

“Poznavajući pozadine prethodnih sličnih slučajeva po Crnoj Gori gotovo da je i ovde jasno da iza ovoga stoje instruisana lica koja žele da Nikšić predstave gradom netrpeljivosti, mržnje i nasilja, što on nikad nije i neće biti”

Besprizorne slike skrnavljenja verskih objekata grafitima po Crnoj Gori, a danas na džamiji u Nikšiću, zaslužuju osudu i gnušanje nad tim vandalskim i nehumanim činom, saopštio je kandidat za odbornika liste “Crno na bijelo – Može Nikšić”, Predrag Peđa Nikolić.

On je pozvao policiju da urgentno reaguje i počinioce ovakvih dela sankcioniše na odgovorajući način po zakonu.

Foto: Vijesti: Svetlana Mandić

Nikolić ističe da su slike ovakvih nedela po Crnoj Gori učestale nakon izbornog poraza bivšeg režima, da su vrlo sumnjive i indikativne.

“Poznavajući pozadine prethodnih sličnih slučajeva po Crnoj Gori gotovo da je i ovde jasno da iza ovoga stoje instruisana lica koja žele da Nikšić predstave gradom netrpeljivosti, mržnje i nasilja, što on nikad nije i neće biti. Ne želimo da ovakve scene gledamo u našem gradu. Nikšić je bio i ostaće grad multinacionalnog, multiverskog karaktera, a svaki pokušaj uticanja na to biće kažnjen, pre svega na izborima 14. marta”, kazao je Nikolić.

On je poručio da dobri duh Nikšića i Nikšićana niko neće uspeti da ukalja i da ovake gnusne radnje neće i ne smeju biti deo svakodnevice grada pod Trebjesom.

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ana Brnabic

BBC: Srbija vodi u trci za vakcinaciju Europi, EU države joj mogu samo zavideti

horoskop

Dnevni horoskop za 11. februar 2021.