in ,

Ladi Gaga i Dženifer Lopez nastupaju na inauguraciji Džo Bajdena

Vatrogasac iz Džordžije, bivši laureat pesnika za mlade, katolički sveštenik i jedan pastor takođe će biti uključeni u ceremoniju.

(Rojters) – Lejdi Gaga i Dženifer Lopez nastupaće tokom ceremonije inauguracije izabranog američkog predsednika Džoa Bajdena u Vašingtonu sledeće nedelje, zajedno sa ostalima u onome, kako je Bajdenov tranzicioni tim rekao, što će predstaviti raznoliku Ameriku.

Njih dve će nastupiti na događaju 20. januara za dolazećeg 46. američkog predsednika, na kome će još govoriti i vatrogasac crnac iz Džordžije, bivši laureata pesnika za mlade, katolički sveštenik i pastor iz Bajdeninog rodnog grada Vilmingtona u Delaveru.

Lejdi Gaga će pevati himnu, a Dženifer Lopez će održati pravi muzički nastup. „Oni predstavljaju jednu jasnu sliku velike raznolikosti naše velike nacije“, rekao je Bajdenov tim u četvrtak u izjavi za novinare.

Svojim nastupima učesnici odražavaju „nepokolebljivu viziju novog poglavlja naše američke priče koju predstavlja Bajden i novoizabrana potpredsednica Kamala Haris. Amerika je ujedinjena u prevazilaženju dubokih podela i izazova sa kojima se suočava naš narod, ujedinjenju države i obnavljanju duše naše nacije “, dodaje se.

Njihove uloge dolaze dok demokrata preuzima Belu kuću od republikanca Donalda Trampa u skromnijoj ceremoniji usled pandemije COVID-19 i rastuće zabrinutosti za bezbednost nakon što je gomila Trampovih pristalica napala američki Kapitol želeći da osujeti potvrdu Kongresa Bajdenovoj pobedi .

Javnost zbog svih navedenih dešavanja neće moći uživo da posmatra polaganje zakletve na zapadnom frontu zgrade Kapitola, koja je sada utvrđenu ogradama, barijerama i hiljadama trupa Nacionalne garde.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kina poslala u Srbiju milion doza Sinofarm vakcine

Robin Vilijams i stvarna priča o demenciji za koju nikada nije znao da je imao