in ,

American Airlines uvodi zdravstveni pasoš za putnike

American Airlines predstavio je jednostavan način za pokazivanje rezultata negativnog Covid-19 testa, kao i drugih dokumenata koji su trenutno potrebni za strane putnike koji putuju u Sjedinjene Države.

Nova aplikacija VeriFLY je mobilni zdravstveni pasoš koji će korisnicima pomoći da verifikuju sve uslove koji su potrebni za putovanje. Biće dostupan putnicima koji u SAD stižu od 23. januara 2021.

Aplikacija je i trenutno dostupna putnicima koji iz SAD-a putuju u Jamajku, Čile, Kolumbiju, Salvador, Gvatemalu i Honduras.

Ova kompanije proširuje pristup aplikaciji u znak podrške američkoj vladi, koja uvodi uslov da svi putnici stariji od 2 godine koji iz bilo koje zemlje na svetu dolaze avionom u Sjedinjene Države, moraju da poseduju negativan PCR test na COVID-19, ne stariji od tri kalendarska dana od datuma putovanja. O toj vesti smo već pisali a možete je pogledati ovde.

„Proširujemo svoj rad sa VeriFLY-om kako bismo brzo razvili upotrebu aplikacije i olakšali putovanje putnicima naše kompanije“, rekla je Džuli Rath, potpredsednica sektora brige za korisnike u kompaniji American Airlines. „Podržavamo implementaciju globalnog programa koji zahteva PCR testiranje na virus COVID-19 za putnike koji dolaze u Sjedinjene Države i želimo da učinimo sve što je u našoj moći da putovanje bude besprekorno iskustvo za za sve naše putnike. Do sada smo dobili pozitivne povratne informacije o aplikaciji i radujemo se što će više naših putnika imati priliku da je koristi. “

Aplikacija je dostupna u iOS App Storu, kao i Google Play-u za korisnike Android telefona. Putnici mogu da naprave nalog, unesu odredište na koje putuju i učitaju potrebnu dokumentaciju kao što je dokaz o negativnoom PCR testu na COVID-19.

Ako želite da preuzmete aplikaciju, idite u vašu prodavnicu aplikacija i potražite VeriFLY.

Za korisnike Iphone-a, za preuzimanje posetite Apple Store (kompatibilno sa iOS 13.1 i novijim verzijama).
Ako koristite Android telefon, instalirajte aplikaciju za Android (kompatibilno sa Android 9 i novijim verzijama).

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zašto naučnici žele da skrate trajanje minuta na 59 sekundi

Najpotcenjeniji pametni telefoni iz 2020. godine