in , ,

Najpotcenjeniji pametni telefoni iz 2020. godine

Prošle godine je predstavljeno mnogo sjajnih pametnih telefona, mada smo mogli da prodjemo i bez povećanja cena vodećih brendova. Ipak, između OnePlus 8 Pro, Samsung Galaksi S20 serije, Google Piksela 5 i mnogih drugih, bilo je dosta i drugih kvalitetnih ponuda.

Ipak, pored svakog Samsung ili Xiaomi telefona koji predstavljaju velika imena, bilo je nekoliko manje poznatih uređaja koji su zaslužili malo više pažnje. Imajući to na umu, poledajmo odlične pametne telefone koje smo videli 2020. godine.

Asus Zenfone serije 7

Odabrali smo Zenfone 6 kao jedan od najboljih podcenjenih uređaja 2019. godine, a njegovi naslednici se opet pojavljuju i za prošlu godinu. Da, Asus je ove godine predstavio Zenfone 7 i Zenfone 7 Pro.

Srećom, tajvanski brend zadržao je jedinstveni mehanizam preklopne kamere Zenfone 6. Međutim, dodata je kombinacija trostruke kamere (sa teleobjektivom), za razliku od prošlogodišnje kombinacije duple kamere. Dobijamo i nekoliko drugih nadogradnji, kao što su 5G, OLED ekran od 90Hz, brzo punjenje od 30W i snimanje od 8K.

Ipak, postoji nekoliko razlika između standardnog Zenfone 7 i Pro modela, jer Pro varijanta koja koristi Snapdragon 865 Plus SoC i nudi dvostruko veću memoriju (256 GB).

Najveći nedostatak ovog modela je što počinje sa prilično značajnih 699 € za osnovni model sa 128 GB prostora za skladištenje. U međuvremenu, model Zenfone 6 128 GB prodavan je po ceni od 559 evra, dok je opcija od 64 GB koštala dobrih 499 evra.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

American Airlines uvodi zdravstveni pasoš za putnike

Naučnici objašnjavaju kako je pandemija ubila vašu motivaciju i daju 6 jednostavnih načina da je povratite