in , ,

Najbolji klasični parfemi za muškarce

Ne potcenjujte snagu parfema. Sa mirisom koji je tako usko povezan sa pamćenjem, mirisi koje nosite mogu stvoriti utiske i izazvati emocije – bilo da se radi o intrigama, privlačnosti ili nostalgiji.

Pa zašto ići na klasični parfem? Da, zabavno je isticati se novim sezonskim kolonjskim vodama – od cvetnih letnjih mirisa do zimskih začinskih bombi – ali klasici su s razlogom odani favoriti. Napokon, mirisi različito komuniciraju sa svakim jedinstvenim prirodnim mirisom, pa široka privlačnost znači da su mnogi od ovih kolonjskih voda svestraniji i pristupačniji. Proleće ili jesen, danju ili noću, znate da ćete lepo mirisati.

Ali kako odabrati?

Da bismo vam pomogli da započnete, evo osam najboljih klasičnih muških mirisa. Verovatno ste ih već osetili u nekom trenutku svog života, znali to ili ne. Od Burberrija i Chanela do Acqua di Parme i Ralpha Laurena, evo osnovnog.

Acqua di Parma Colonia

Upoznajte italijanski luksuz u mirisu limuna i drveta. Sa jednim prskanjem prevezli ste se na obale Sicilije okruženi bergamotskom pomorandžom, limunom i ruzmarinom. Stvorena 1916. godine, Colonia predstavlja mošusnu, muževnu bazu od drvenog vetivera, sandalovine i pačulija koji se otvara lavandi, bugarskoj ruži i aromatičnom ilang-ilangu. Potrebna je određena energija da bi se miris prodrmao, ali ako možete pridružite se značajnim obožavaocima Colonije poput Cari Grant-a.

Napisao KnK

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Srpska zastava kroz istoriju

mercedes eqs

Mercedes-Benz predstavio svoj ogromni 56-inčni „Hyperscreen“ ekran