in

Koji su najpopularniji parfemi na svetu?

perfect mark jacobs

Koji su najpopularniji parfemi na svetu? Ovi mirisi iz godine u godinu imaju status najprodavanijih

Svako od nas ima svog favorita u svetu parfema, no postoje klasici koji imaju kultni status i najprodavaniji su iz sezone u sezonu. Svi ćemo se složiti, parfemi su nešto jako intimno i, za razliku od, primerice, ruža, nije jednostavno odabrati savršeni miris za dragu nam osobu, pa čak i za sebe, kad smo u potrazi za novim parfemskim favoritom. 

Kolika je moć parfema, najbolje potvrđuje činjenica da neke osobe pamtimo upravo po mirisu pa nas on može podsjetiti na odeđeni trenutak iz prošlosti. Parfem može biti i savršen poklon, posebni ako znate kakve mirise tražiti i ako ste dovoljno sigurni da ćete pogoditi onaj pravi.

Nije loša ideja pokušati s najpopularnijim mirisima svih vremena koji iz sezone u sezonu imaju status najprodavanijih. Prvo je mesto zauzeo parfem sa Chanelovim potpisom, Coco Mademoiselle koji ima prepoznatljiv orijentalni miris, ali nudi i neočekivanu svežinu. 

Na drugom je mestu Dior J’adore čiji sofisticirani miris dolazi u efektnoj zlatnoj bočici, dok se na trećem mestu nalazi Guerlainov Mon Guerlain, čije je zaštitno lice Angeline Jolie. 2005. godine predstavljen je parfem Viktor & Rolf Flowerbomb koji se našao na četvrtom mjestu, a poseban je jer nije tipičan cvjetni miris. 

dior

Na petom se mestu našao Le Labo Santal, dok je na šestom mjestu Chanelova “petica”. YSL-ov Black Opium je na sedmom mestu, a sledi ga Escentric Molecules Molecule 01, zatim Giorgio Armani Si, dok na desetom mjestu Lancôme La Vie est Belle.

(Diva)

Šta mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 14. septembar 2021. godine

Boks

Boks: plemenita veština ili tihi ubica?