in

Trenutno najpopularniji prolećni parfem na svetu

Gotovo svake sezone (pa tako i ove), u prvi plan dolaze i određeni parfemi. Naravno, sigurno vam je cilj da uvek fantastično mirišete, ali kako izabrati parfem koji vam nabolje odgovara? Da, onaj koji je dugotrajan, od kojeg vas neće zaboleti glava, a koji vam prija baš u svakom pogledu?


Perfect je parfem koji je zapravo nadahnut mantrom slavnog dizajnera Marc Jacobsa: “Savršen sam ovakav kakav sam”, a što je simbolično i postalo deo njega u vidu tetovaže koju ima na zglobu. Poput te tetovaže, tako je i ovaj parfem osmišljen da prigrlite svoje pravo “ja” i da ga izrazite na najlepši mogući način.

Pa, jedan od načina da to uradite jeste i da se osvrnete na preporuku. Naravno, uvek treba imati na umu da svaki parfem drugačije miriše na drugoj ženi (da, sve je do kože), ali ukoliko određeni parfem preporučuju milioni žena širom sveta, onda je to sigurno preporuka vredna vaše pažnje. Upravo to je slučaj i sa sledećim parfemom – on je trenutno najpopularniji miris na svetu.

Moderan, lagan i ženstven, ovaj parfem je nekonvencionalan, a opet harmoničan spoj cvetnih nota koje su idealne za sve prilike tokom prolećne sezone (čak i letnje, bez problema). Parfem se otvara sočnim notama rabarbare i svetlog narcisa pa nastavlja do srca koje se sastoji od mirisnih nota bademovog mleka. Perfect završava nežnim notama kedra i kašmir, a koje su samo dodatni plus u ovoj opojnoj kompoziciji.

Za Perfect možemo reći kako je apsolutno divan i neodoljiv parfem koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, uključujući i bočicu u kojoj se nalazi. A kod smo već kod bočice, Perfect je dostupan u pakovanju od 50 ml i 100 ml.

(MiniMagazin)

Napisao MiniMagazin

Šta mislite o ovome?

45 Points
Upvote Downvote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

horoskop

Dnevni horoskop za 17. april 2021. godine

Carli Caplin

Kako je Čarli Čaplin postao prva superzvezda u 20. veku